Thema's

 

Kijken naar de afdeling

Wat zie je werkelijk als je ergens middenin zit? Een afdeling is een eiland, met gewoontes, patronen en blinde vlekken. Wat zou er gebeuren als je dat in beeld brengt?

 

Een vergadering verbeeld

In vergaderen gaat veel tijd zitten en wat komt er werkelijk uit? Hoe is jouw rol daarin en hoe ziet de ander jou? Je zult verbaasd staan te kijken als deze spiegel helder wordt.
Het is bijzonder en inspirerend, en soms ook pijnlijk om daar mee aan de slag te gaan. Maar een ding is zeker, het geeft je de mogelijkheid om te groeien.

 

In-zicht in leiding geven

Je geeft leiding aan een afdeling en je denkt: "het gaat wel goed". Welke feedback krijg je van andere leidinggevenden als je bezig bent met iets anders dan je core business. Welke creatieve oplossingen kun je bedenken en lukt het je om te observeren?

 

Leren kijken

Wat zien we nou echt, welke gedachten koppelen we aan een beeld? Een training waarbij we gaan zien dat een beeld ons archief met herinneringen prikkelt. Waarbij een ding zeker is, hij is anders dan die van je buurman. Dit lijkt zo logisch, maar hoe vertaalt zich dat in de praktijk?
Een training waarbij het accent ligt op het vergroten van je beeldend inzicht en het lezen van beelden.

 

Kwaliteiten en ergernissen verbeeld

In deze training gaan we opzoek naar wat er schuilt achter ergernissen. En hoe gaan we om met kwaliteiten, krijgen ze de ruimte?
Naast het verbeelden van de kwaliteiten en ergernissen gaan we elkaar feedback geven aan de hand van foto's.

 

Een kijkje in de toekomst

Vaak zijn we zo druk bezig met de dagelijkse klussen dat we de rust niet nemen om te kijken waar we staan en naar toe willen. Hoe wil je dat de afdeling er over twee jaar uit ziet? We gaan dit samen in beeld brengen.

 

 

 

Foto's banner - deelnemers