Samenwerking

 

1 + 1 = 3

Regelmatig werk ik samen met andere trainers. Wat wij gemeenschappelijk hebben; we komen uit een onverwachte hoek. Dit helpt ons om op een frisse manier te kijken naar wat er gaande is.

Fotografen, kunstenaars, mensen uit de theaterwereld, allemaal hebben we onze techniek van kijken doorontwikkeld. Kijken is namelijk meer dan het oordeel mooi of lelijk. Het vertelt ons hoe we in de wereld staan.

De trainers waarmee ik samenwerk hebben hun passie weten te integreren in hun vak als trainer. Deze bijzondere combinatie zorgt voor inspirerende trainingen waarbij actief bezig zijn centraal staat.

Daarnaast heb ik een netwerk van specialisten om het aanbod te verbreden.

 

Noud Verhave

Noud Verhave is opgeleid in de kunsten, zorg en management.
Hij is zelfstandig beeldend kunstenaar/vormgever en trainer/begeleider van creatieve processen. Daarnaast is hij mede artistiek leider van Moving Arts Project (ontwikkeling en uitvoering van community arts projecten).

Zijn visie is: "Kunst stelt vragen, geeft dieper inzicht, zet in een ander licht, zaait verstrooiing, wekt nieuwsgierigheid en aandacht.
Het fijne van onze samenwerking is dat we elkaar enorm aanvullen en versterken. 

Kijk voor aanvullende informatie op zijn site:
www.noudverhave.nl en www.movingartsproject.nl

 

Paul Hilkens

Wanneer we met grotere groepen werken kan het waardevol zijn om een vakfotograaf erbij te hebben, die zowel op het technische vlak als het creatieve en beeld inhoudelijke gedeelte ondersteuning geeft.

Met Paul erbij weet ik dat de deelnemers een gedegen en prettige ondersteuning krijgen.

Kijk voor aanvullende informatie op zijn site:
www.paulhilkens.com

 

Pascal Boevé

Mocht u gebruik willen maken van aanvullende trainingsinstrumenten dan kunnen we de ruime ervaring van Pascal Boevé benutten. Samen hebben we veel buitensport activiteiten begeleid van team challenge tot rotsklimmen. Deze activiteiten kunnen worden ingezet bij ontwikkelingstrajecten.

Kijk voor aanvullende informatie op zijn site:
www.freestyleprojects.nl

 

 

 

Foto's banner - deelnemers
foto's