Kennismaking

 

Doel

Om kennis te maken met de manier van werken en voor particulieren die eens wat anders willen dan de standaard fotografie cursus, bieden we een aantal cursussen aan. Waarbij de één wat meer gericht zal zijn op fotografie en de ander wat meer op persoonlijke ontwikkeling.

De cursussen zijn geschikt voor zowel mensen met weinig ervaring als voor mensen met veel ervaring. Open staan om te leren kijken is waar het om draait.

 

Apparatuur

Voor alle cursussen geldt dat je met elke camera mee kunt doen, alleen bij 'MEER met techniek' is het wel noodzakelijk dat je de genoemde onderdelen kunt instellen. Bij de training 'jouw kwartet in BEELD' zijn camera's aanwezig.

Bij elke training zal er gebruik gemaakt worden van computer en beamer om een selectie van de gemaakte foto's te tonen.

 

Huren camera

Heb je geen camera tot je beschikking of wil je gebruik maken van een ander type camera? Geen probleem, je kunt er een huren en kiezen uit twee modellen:

Een Panasonic DMC-FS16 compact camera kosten: € 7,50 / dag
Een Nikon D3100 spiegelreflex met 18 - 105 mm objectief kosten: € 42,50 / dag

Van te voren stuur ik je een 5 stappenplan op over de basiswerking van de camera. Tijdens de training zal, daar waar nodig, aanvullende informatie worden gegeven over het gebruik van de camera.

 

Belangstelling?

Heb je belangstelling en wil je meer informatie, op deze pagina kun je klikken op de diverse cursussen die we gaan geven. En heb je vragen, mail naar contact@zienwateris.nl of bel naar 06-24670522.

 

 

 

Foto's banner - deelnemers
foto's