Kwaliteiteswaarborg

 

 

Beroepsvereniging

Als gestalttherapeut ben ik aangesloten bij de NBGT (Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten).

Klik hier voor meer informatie over de NBGT.

 

NBGT

 

 

Certificering

Ook ben ik aangesloten bij de stichting RBCZ. Dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Klik hier voor meer informatie over deRBCZ.

 

logo RBCZ

 

 

Geschilenkommissie

Verder ben ik aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Dit is een door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie voor de 10.000 therapeuten in complementaire en alternatieve zorg.

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging de NBGT (Zie hierboven). Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Klik hier voor meer informatie over de SCAG.

Klik hier om de cliëntfolder van de SCAG binnen te halen.

 

 

 

 

 

 
foto's